Sony Xperia XA1 - Na ndihmoni të përmirësojmë softuerin tonë

background image

Na ndihmoni të përmirësojmë softuerin tonë

Mund të lejoni dërgimin e informacioneve të përdorimit nga pajisja juaj që Sony Mobile të

mund të marrë në mënyrë anonime raporte dhe statistika të gabimeve që na ndihmojnë

të përmirësojmë softuerin tonë. Asnjë nga informacionet e mbledhura nuk përfshin të

dhëna personale.

Për të lejuar dërgimin e informacionit të përdorimit

1

Nga

Ekrani bazë, trokitni lehtë .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë te

Cilësimet > Informacion mbi telefonin > Cilësimet e

informacionit të përdorimit.

3

Shënoni kutinë e zgjedhjes për

Dërgo info. e përdorimit, nëse nuk është e

shënuar tashmë.

4

Trokitni lehtë

Pranoj.