Sony Xperia XA1 - Biseda me video

background image

Biseda me video

Mund të përdorni aplikacionin Google Duo™ për bisedë me video në pajisjen tuaj për të

biseduar me shokët që e përdorin aplikacionin po ashtu në pajisje Android™ dhe iOS.
Shkoni te https://support.google.com/duo/ për të marrë informacione më të detajuara se

si ta përdorni këtë aplikacion.

Funksioni i videotelefonatës punon vetëm në pajisjet me një kamerë të përparme.

Për të përdorur aplikacionin Duo™

1

Nga

Ekrani bazë, trokitni lehtë .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë

Duo.

85

Ky është një version i këtij botimi për Internet. © Printojeni vetëm për përdorim privat.