Sony Xperia XA1 - Kanalet e preferuara të radios

background image

Kanalet e preferuara të radios

Për ta ruajtur një kanal si të preferuar

1

Kur radioja është e hapur, lundroni te kanali që dëshironi ta ruani si të preferuar.

2

Trokitni lehtë .

3

Futni një emër dhe përzgjidhni një ngjyrë për kanalin, më pas shtypni

RUAJ.

Për të dëgjuar një kanal të preferuar të radios

1

Trokitni lehtë .

2

Përzgjidhni një opsion.

Për ta hequr një kanal si të preferuar

1

Kur radioja është e hapur, lundroni te kanali që dëshironi ta hiqni.

2

Trokitni lehtë dhe më pas trokitni lehtë te

FSHI.