Sony Xperia XA1 - Transferimi i muzikës në pajisjen tuaj

background image

Transferimi i muzikës në pajisjen tuaj

Ka dy mënyra për të transferuar muzikë nga një kompjuter në pajisjen tuaj:

Mund të transferoni skedarë muzikorë midis pajisjes tuaj dhe një kompjuteri duke

përdorur kabllon e dhënë USB Type-C™. Pasi të lidheni, përzgjidhni

Transferuar

skedarë në pajisjen tuaj dhe më pas thjesht kopjoni dhe ngjitni ose zvarritni dhe lëshoni

skedarët duke përdorur kompjuterin. Shikoni

Menaxhimi i skedarëve me anë të një

kompjuteri

në faqen 41.

Mund të përdorni softuerin Xperia™ Companion për të transferuar skedarët e mediave

tuaja ndërmjet kompjuterit dhe pajisjes tuaj. Mësoni më shumë dhe shkarkoni Xperia™

Companion për Windows në http://support.sonymobile.com/tools/xperia-companion/

ose Xperia™ Companion për Mac në

http://support.sonymobile.com/tools/xperia-companion-mac/.

Aplikacioni Muzika mund të mos i mbështesë të gjitha formatet e skedarëve të muzikës. Për

më shumë informacione rreth formateve të skedarëve të mbështetur dhe përdorimit të

skedarëve multimedialë (audio, imazh dhe video), shkarkoni Librin e bardhë për pajisjen tuaj te

www.sonymobile.com/support/

.